تعداد مقالات: 30
1. ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1394، صفحه 1-10

خدیجه نصیری؛ عبدالعلی شجاعیان؛ عباس یداللهی؛ امین میرشکاری؛ خدیجه قنبری


4. تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 مهر 1397

موسی ترابی گیگلو؛ حسن ملکی لجایر؛ حمید نوروزی؛ بهرام دهدار


6. تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1394، صفحه 21-32

مریم نوری؛ فرشاد دشتی؛ فریبا بیات


7. برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 1395، صفحه 13-20

حمید کلوندی؛ جمالعلی الفتی؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ یاور وفایی


8. اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1394، صفحه 33-42

راهله ابراهیمی؛ کریم صدرایی منجیلی؛ محمدرضا حسندخت


11. مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1394، صفحه 43-52

میترا اسدی دوست طولی؛ مهدی بهنامیان؛ سارا دژستان


14. بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1394، صفحه 53-64

مریم جاویدی شیروانی؛ ناصر عالم زاده انصاری؛ مهرانگیز چهرازی


19. کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 1395، صفحه 61-73

کامبیز مشایخی؛ زینب کیخا؛ سید علیرضا موحدی نایینی؛ بهنام کامکار؛ سید جواد موسوی زاده


20. اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1394، صفحه 1-8

جمال جوانمردی؛ رضا رضایی


22. اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه فرنگی در شرایط گلخانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مهر 1397

مریم حقیقی؛ علی نجفی


23. کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1394، صفحه 59-64

مریم حقیقی؛ مریم مظفریان


24. تاثیر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی در مرحله رشد رویشی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 مهر 1397

مریم حقیقی؛ رضا ابوالقاسمی


شماره‌های پیشین نشریه