نمایه نویسندگان

آ

  • آذرمی، رسول تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]

ا

  • ابراهیمی، راهله اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • ابوالقاسمی، رضا تاثیر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی در مرحله رشد رویشی [(مقالات آماده انتشار)]
  • اسدی دوست طولی، میترا مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • اسماعیل پور، بهروز تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • اسماعیل پور، بهروز تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (.Abelmoschus esculentus L) رقم بسنطی در زمان و دمای مختلف [(مقالات آماده انتشار)]
  • الفتی، جمالعلی برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]

ب

  • بیات، فریبا تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • بهادری، سمیه تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (.Abelmoschus esculentus L) رقم بسنطی در زمان و دمای مختلف [(مقالات آماده انتشار)]
  • بهنامیان، مهدی مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • بهنامیان، مهدی تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]

ت

  • ترابی گیگلو، موسی تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج [(مقالات آماده انتشار)]
  • ترابی گیگلو، موسی تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]

ج

  • جاویدی شیروانی، مریم بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]
  • جوانمردی، جمال اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]

چ

  • چهرازی، مهرانگیز بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

ح

  • حسنی جیفرودی، حسن بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]
  • حسندخت، محمدرضا اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • حقیقی، مریم تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]
  • حقیقی، مریم کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • حقیقی، مریم ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • حقیقی، مریم اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [(مقالات آماده انتشار)]
  • حقیقی، مریم تاثیر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی در مرحله رشد رویشی [(مقالات آماده انتشار)]
  • حقیقی، مریم تعیین شرایط بهینه تولید سوخچه (آنیون ست(sets در دو تیپ روزبلند و روزکوتاه پیاز خوراکی [(مقالات آماده انتشار)]

خ

  • خادمی، اورنگ بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • خرم دل، سرور تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • خماری، سعید تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]

د

  • دژستان، سارا مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • دژستان، سارا تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • دشتی، فرشاد تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • دهدار، بهرام تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج [(مقالات آماده انتشار)]

ر

  • رسولی، فرزاد بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • رضایی، رضا اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]

ز

  • زاهدی، سید مرتضی بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]

س

  • سلگی، موسی ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • سمیع زاده لاهیجی، حبیب اله برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]

ش

  • شاه منصوری، عماد تعیین شرایط بهینه تولید سوخچه (آنیون ست(sets در دو تیپ روزبلند و روزکوتاه پیاز خوراکی [(مقالات آماده انتشار)]
  • شیبانی راد، آتنا تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]
  • شجاعیان، عبدالعلی ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]

ص

  • صدرایی منجیلی، کریم اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]

ع

  • عابدینی، فاطمه بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • عالی، جواد تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • عالم زاده انصاری، ناصر بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

ق

  • قنبری، خدیجه ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]

ک

  • کاشی، عبدالکریم تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • کامکار، بهنام کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • کیخا، زینب کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • کریمی راد، رقیه تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • کلوندی، حمید برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]

م

  • محب الدینی، مهدی تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • محب‌الدینی، مهدی بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]
  • محمدی، میثم بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • میرشکاری، امین ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • مشایخی، کامبیز کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • مظفریان، مریم کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • ملکی لجایر، حسن تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج [(مقالات آماده انتشار)]
  • موحدی نایینی، سید علیرضا کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • موسوی زاده، سید جواد کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]

ن

  • نجفی، علی اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [(مقالات آماده انتشار)]
  • نصیری، خدیجه ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • نوری، مریم تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • نوری، مریم تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • نوروزی، حمید تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج [(مقالات آماده انتشار)]
  • نوروزی گیوی، محمد تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]

و

  • وفایی، یاور برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]

ی

  • یداللهی، عباس ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]