نمایه نویسندگان

آ

  • آذرمی، رسول تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]
  • آذرمی، رسول تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • آذرمی، رسول تأثیر بور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات رویشی و بیوشیمیایی کاهو (Lactuca sativa L.) در سیستم هیدروپونیک [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 13-24]
  • آروئی، حسین ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 63-77]
  • آسودار، محمدامین اثر‌ات کلش گندم، برگ نخل خرما، باگاس نیشکر و مکمل‌های آلی بر عملکرد و کیفیت قارچ صدفی [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 79-92]
  • آقابیگی، مهدی بررسی صفات زراعی، عملکرد و پایداری ارقام مختلف نخودفرنگی در منطقه طارم با استفاده از تجزیه گرافیکی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 113-130]
  • آقایی، احمد تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 93-107]

ا

  • ابراهیمی، راهله اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • ابراهیمی، راهله اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات کمی و کیفی نعناع (Mentha sativa L.) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 71-83]
  • ابوالقاسمی، رضا اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • اخلاقی، مهدی اثر ضد باکتریایی اسانس‌ها و ترکیبات مونوترپنی علیه بیماری باکتریایی لکه قهوه‌ای قارچ تکمه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 161-175]
  • اخیانی، احمد اثر ضد باکتریایی اسانس‌ها و ترکیبات مونوترپنی علیه بیماری باکتریایی لکه قهوه‌ای قارچ تکمه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 161-175]
  • اسدی دوست طولی، میترا مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • اسکوئیان، رقیه ارزیابی چند متغیره خواص آنتی‌اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • اسماعیل پور، بهروز تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • اسماعیل پور، بهروز تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]
  • اسماعیل پور، بهروز تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 135-146]
  • اسماعیل پور، بهروز تأثیر بور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات رویشی و بیوشیمیایی کاهو (Lactuca sativa L.) در سیستم هیدروپونیک [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 13-24]
  • اسماعیل پور، بهروز تاثیر ملاتونین بر کاهش اثرات تنش شوری در گیاه کارلا (L. Momordica charantia) [(مقالات آماده انتشار)]
  • اشتری، صدیقه بررسی اثر پارازیتیسمی دو گونه زنبور تریکوگراما روی تخم‌های شب‌پره مینوز گوجه‌فرنگی (Tuta absoluta) تحت تأثیر آفت‌‌‌کش‌ها [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 1-11]
  • اشرفی دهکردی، الهام نقش براسینواستروئید و سالیسیلیک اسید بر رشد و تجمع کادمیوم در اسفناج تحت شرایط تنش کادمیوم [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 15-33]
  • الفتی، جمالعلی برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • اله ورن، مهدی بررسی شرایط اقلیمی شهرک‌های گلخانه‌ای در حال احداث استان البرز [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 131-146]

ب

  • برجسته، علیرضا اثر ضد باکتریایی اسانس‌ها و ترکیبات مونوترپنی علیه بیماری باکتریایی لکه قهوه‌ای قارچ تکمه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 161-175]
  • برزگر، طاهر تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • برزگر، طاهر اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • برزگر، طاهر ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]
  • برزگر، طاهر تأثیر مدت زمان تابش نور و کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت کاهو رقم New-Red Fire [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 111-131]
  • برقی، علی تغییرات کیفیت و عملکرد غده سیب‌زمینی در واکنش به کاربرد ورمی‌کمپوست و کود کامل نانو [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
  • بلندنظر، صاحبعلی تأثیر پیوند روی چند پایه تجاری کدو بر رشد، عملکرد، جذب عناصر و کیفیت میوه چند رقم خیار گلخانه ای [(مقالات آماده انتشار)]
  • بهادری، سمیه تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 135-146]
  • بهتاش، فرهاد تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 93-107]
  • بهنامیان، مهدی مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • بهنامیان، مهدی تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • بهنامیان، مهدی تاثیر ملاتونین بر کاهش اثرات تنش شوری در گیاه کارلا (L. Momordica charantia) [(مقالات آماده انتشار)]
  • بیات، فریبا تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • بیات، فریبا بررسی اثر ترکیب و نوع کود شیمیایی و مرغی بر عملکرد و صفات رویشی و زایشی خیار مزرعه‌ای در استان همدان [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 147-160]
  • بیارش، مینا ارزیابی شاخص‌های رشدی، فیزیولوژیکی و فتوسنتزی دو رقم اسفناج (هیبرید و ایرانی) تحت تنش آب قلیایی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-39]

پ

  • پرویزی، خسرو بررسی اثر ترکیب و نوع کود شیمیایی و مرغی بر عملکرد و صفات رویشی و زایشی خیار مزرعه‌ای در استان همدان [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 147-160]
  • پناهنده ینگجه، جابر تأثیر پیوند روی چند پایه تجاری کدو بر رشد، عملکرد، جذب عناصر و کیفیت میوه چند رقم خیار گلخانه ای [(مقالات آماده انتشار)]
  • پوربیرامی هیر، یونس اثرات پیش‌تیمار با سالیسیلیک اسید و نانو سیلیسیم بر شاخص‌های جوانه‌زنی، رشد و فیزیولوژیکی گیاه مرزه تحت شرایط تنش عنصر سنگین سرب [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 147-160]

ت

  • ترابی گیگلو، موسی تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 109-121]
  • ترابی گیگلو، موسی تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]
  • ترابی گیگلو، موسی تاثیر ملاتونین بر کاهش اثرات تنش شوری در گیاه کارلا (L. Momordica charantia) [(مقالات آماده انتشار)]
  • ترابی گیگلو، موسی اثرات پیش‌تیمار با سالیسیلیک اسید و نانو سیلیسیم بر شاخص‌های جوانه‌زنی، رشد و فیزیولوژیکی گیاه مرزه تحت شرایط تنش عنصر سنگین سرب [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 147-160]

ث

  • ثقةالاسلامی، محمد جواد بررسی تأثیر متانول، تراکم و تداخل علف‌های‌هرز بر صفات مورفولوژی و عملکرد بامیه [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 97-110]

ج

  • جاویدی شیروانی، مریم بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]
  • جمالیان، سلما پاسخ‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در استفاده از نانوکود کلات کامل [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 81-96]
  • جمیلی، تارا اثر ‌ویناس ‌نیشکر ‌بر ‌محتوای ‌عناصر ‌غذایی، ‌خصوصیات ‌رشد ‌و ‌عملکرد ‌ریحان ‌(Ocimum basilicum L.) [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
  • جوانمردی، جمال اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]

چ

  • چمنی، اسماعیل اثرات پیش‌تیمار با سالیسیلیک اسید و نانو سیلیسیم بر شاخص‌های جوانه‌زنی، رشد و فیزیولوژیکی گیاه مرزه تحت شرایط تنش عنصر سنگین سرب [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 147-160]
  • چهرازی، مهرانگیز بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

ح

  • حسن بیگی، حدیث اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • حسندخت، محمدرضا اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • حسنی جیفرودی، حسن بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]
  • حسینی، زهرا بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 43-61]
  • حسینی، علیرضا اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 123-134]
  • حسینی، میر امیر اثر کاربرد محلول‌پاشی قبل از برداشت با اسید سالیسیلیک روی آسیب سرمازدگی میوه خیار در طول دوره انبارمانی [(مقالات آماده انتشار)]
  • حقیقی، مریم تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]
  • حقیقی، مریم کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • حقیقی، مریم ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • حقیقی، مریم اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • حقیقی، مریم اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 147-158]
  • حقیقی، مریم تأثیر کافئیک اسید بر رشد و کاهش اثرات مخرب تنش شوری در خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 35-51]
  • حمیداوغلی، یوسف اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 123-134]
  • حیدری، مختار اثر‌ات کلش گندم، برگ نخل خرما، باگاس نیشکر و مکمل‌های آلی بر عملکرد و کیفیت قارچ صدفی [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 79-92]

خ

  • خادمی، اورنگ بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • خدادادی، محسن بررسی صفات زراعی، عملکرد و پایداری ارقام مختلف نخودفرنگی در منطقه طارم با استفاده از تجزیه گرافیکی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 113-130]
  • خرمالی، عایشه ارزیابی چند متغیره خواص آنتی‌اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • خرم دل، سرور تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • خرم دل، سرور تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 135-146]
  • خرمی وفا، محمود اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 159-172]
  • خلیقی، احمد اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات کمی و کیفی نعناع (Mentha sativa L.) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 71-83]
  • خماری، سعید تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • خیل، خوان ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]

د

  • دادرس، احمدرضا بررسی صفات زراعی، عملکرد و پایداری ارقام مختلف نخودفرنگی در منطقه طارم با استفاده از تجزیه گرافیکی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 113-130]
  • دانشفر، الهام ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 63-77]
  • دانشور، محمدحسین بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]
  • دزیانیان، احمد اثر ضد باکتریایی اسانس‌ها و ترکیبات مونوترپنی علیه بیماری باکتریایی لکه قهوه‌ای قارچ تکمه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 161-175]
  • دژستان، سارا مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • دژستان، سارا تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • دشتی، فرشاد تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • دهدار، بهرام تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 109-121]

ر

  • ربیعی، ولی اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • ربیعی، ولی بررسی شرایط اقلیمی شهرک‌های گلخانه‌ای در حال احداث استان البرز [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 131-146]
  • رحمانی، بهاره اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • رستاقی، مریم کارایی کاربرد تلفیقی هرس شاخه فرعی و کود زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی برگ و عملکرد کمی و کیفی میوه خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 177-188]
  • رسولی، فرزاد بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • رضایی، رضا اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]
  • رضایی، محمد باقر اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 123-134]
  • رفیعی کشکسرای، داود تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 93-107]
  • رقامی، محمود ارزیابی شاخص‌های رشدی، فیزیولوژیکی و فتوسنتزی دو رقم اسفناج (هیبرید و ایرانی) تحت تنش آب قلیایی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-39]
  • رنجبر نیاکی، محمدابراهیم ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]
  • روستا، حمیدرضا ارزیابی شاخص‌های رشدی، فیزیولوژیکی و فتوسنتزی دو رقم اسفناج (هیبرید و ایرانی) تحت تنش آب قلیایی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-39]

ز

  • زارع، احمد بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 43-61]
  • زارع بوانی، محمدرضا بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 43-61]
  • زارع نهندی، فریبرز کاربرد نانو ذرات نقره پوشش‌دار شده با پکتین و تریاکانتانول بر ضدعفونی و ریزغده‌زایی سیب‌زمینی رقم آگریا [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 57-70]
  • زارع نهندی، فریبرز اثر کاربرد محلول‌پاشی قبل از برداشت با اسید سالیسیلیک روی آسیب سرمازدگی میوه خیار در طول دوره انبارمانی [(مقالات آماده انتشار)]
  • زارعی، قاسم بررسی شرایط اقلیمی شهرک‌های گلخانه‌ای در حال احداث استان البرز [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 131-146]
  • زاهدی، سید مرتضی بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]

س

  • ساعی، مهدیه واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]
  • سلطانزاده پرمهر، سمیه اثرات پیش‌تیمار با سالیسیلیک اسید و نانو سیلیسیم بر شاخص‌های جوانه‌زنی، رشد و فیزیولوژیکی گیاه مرزه تحت شرایط تنش عنصر سنگین سرب [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 147-160]
  • سلطانی طولارود، علی اشرف تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]
  • سلگی، موسی ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • سمیع زاده لاهیجی، حبیب اله برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • سنگدوینی، صاحب کارایی کاربرد تلفیقی هرس شاخه فرعی و کود زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی برگ و عملکرد کمی و کیفی میوه خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 177-188]
  • سوادکوهی، فائزه ارزیابی چند متغیره خواص آنتی‌اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • سوری، محمد کاظم بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • سوری، محمد کاظم بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-46]

ش

  • شاه منصوری، عماد بررسی تأثیر زمان برداشت و روش خشک کردن بذر بر کیفیت جوانه‌زنی بذر پیاز [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 133-145]
  • شجاعیان، عبدالعلی ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • شیبانی راد، آتنا تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]
  • شیخعلیپور، مرتضی تاثیر ملاتونین بر کاهش اثرات تنش شوری در گیاه کارلا (L. Momordica charantia) [(مقالات آماده انتشار)]
  • شیرازی، فرزاد بررسی تأثیر زمان برداشت و روش خشک کردن بذر بر کیفیت جوانه‌زنی بذر پیاز [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 133-145]

ص

  • صالحی سلمی، محمدرضا بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]
  • صباحی، قدرت اله بررسی اثر پارازیتیسمی دو گونه زنبور تریکوگراما روی تخم‌های شب‌پره مینوز گوجه‌فرنگی (Tuta absoluta) تحت تأثیر آفت‌‌‌کش‌ها [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 1-11]
  • صدرایی منجیلی، کریم اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • صیدی، مهدی تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]
  • صیدی، مهدی تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
  • صیدی، مهدی اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • صیدی، مهدی تأثیر رژیم‌های آبیاری و تربیت بوته بر عملکرد و کیفیت گوجه‌فرنگی رقم مارماندی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]

ط

  • طالبی جهرمی، خلیل بررسی اثر پارازیتیسمی دو گونه زنبور تریکوگراما روی تخم‌های شب‌پره مینوز گوجه‌فرنگی (Tuta absoluta) تحت تأثیر آفت‌‌‌کش‌ها [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 1-11]
  • طهماسبی، زهرا تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
  • طهماسبی، منوچهر اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 123-134]

ظ

  • ظفری، دوستمراد اولین گزارش از وجود برخی گونه‌های قارچی جدا شده از نماتد سیست طلایی سیب‌زمینی (Globodera rostochiensis) در ایران [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
  • ظهرابی، اسماعیل تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]

ع

  • عابدی، سپیده اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات کمی و کیفی نعناع (Mentha sativa L.) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 71-83]
  • عابدینی، فاطمه بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • عابدینی، معصومه کاربرد نانو ذرات نقره پوشش‌دار شده با پکتین و تریاکانتانول بر ضدعفونی و ریزغده‌زایی سیب‌زمینی رقم آگریا [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 57-70]
  • عالم زاده انصاری، ناصر بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]
  • عالی، جواد تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • عالی منش، محمدرضا اثر ضد باکتریایی اسانس‌ها و ترکیبات مونوترپنی علیه بیماری باکتریایی لکه قهوه‌ای قارچ تکمه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 161-175]
  • عامریان، معصومه اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 159-172]
  • عامریان، معصومه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم و سلنیوم بر جوانه‌زنی بذر و رشد دانه‌رست پیاز (Allium cepa L.) [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
  • عباسی، خدیجه اولین گزارش از وجود برخی گونه‌های قارچی جدا شده از نماتد سیست طلایی سیب‌زمینی (Globodera rostochiensis) در ایران [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
  • عباسی، زهرا بررسی تأثیر زمان برداشت و روش خشک کردن بذر بر کیفیت جوانه‌زنی بذر پیاز [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 133-145]
  • عبداللهی، عزیزاله بررسی صفات زراعی، عملکرد و پایداری ارقام مختلف نخودفرنگی در منطقه طارم با استفاده از تجزیه گرافیکی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 113-130]
  • عبدالهی، کبری تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]
  • عزیزپناه، امیر بررسی انتشار گازهای گلخانه‌ای، مدل‌سازی انرژی و تحلیل هزینه‌های تولید ترب در غرب ایران [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 161-175]
  • عزیزی، مجید ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 63-77]
  • عظیمی، محمود بررسی صفات زراعی، عملکرد و پایداری ارقام مختلف نخودفرنگی در منطقه طارم با استفاده از تجزیه گرافیکی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 113-130]
  • علی اکبری، کیمیا اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • عنبرستانی، لیلا اثر‌ات کلش گندم، برگ نخل خرما، باگاس نیشکر و مکمل‌های آلی بر عملکرد و کیفیت قارچ صدفی [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 79-92]

غ

  • غنی، عسکر پاسخ‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در استفاده از نانوکود کلات کامل [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 81-96]

ف

  • فاتح، مهسا تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • فاضلی رستم پور، منصور بررسی تأثیر متانول، تراکم و تداخل علف‌های‌هرز بر صفات مورفولوژی و عملکرد بامیه [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 97-110]

ق

  • قربانی دهکردی، ایوب اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • قلی پوری، عبدالقیوم تغییرات کیفیت و عملکرد غده سیب‌زمینی در واکنش به کاربرد ورمی‌کمپوست و کود کامل نانو [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
  • قنبری، خدیجه ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • قهرمانی، زهرا اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • قهرمانی، زهرا ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]
  • قهرمانی، زهرا تأثیر مدت زمان تابش نور و کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت کاهو رقم New-Red Fire [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 111-131]

ک

  • کارگر، فرامرز بررسی تأثیر متانول، تراکم و تداخل علف‌های‌هرز بر صفات مورفولوژی و عملکرد بامیه [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 97-110]
  • کاشی، عبدالکریم تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • کاظمی تبار، سید کمال ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
  • کامکار، بهنام اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • کامکار، بهنام کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • کاملی، عراز محمد ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
  • کریمی، حمیدرضا ارزیابی شاخص‌های رشدی، فیزیولوژیکی و فتوسنتزی دو رقم اسفناج (هیبرید و ایرانی) تحت تنش آب قلیایی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-39]
  • کریمی راد، رقیه تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • کلوندی، حمید برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • کولیوند، فائزه تأثیر رژیم‌های آبیاری و تربیت بوته بر عملکرد و کیفیت گوجه‌فرنگی رقم مارماندی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
  • کیانی، غفار ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
  • کیخا، زینب کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]

گ

  • گوهری، غلامرضا کاربرد نانو ذرات نقره پوشش‌دار شده با پکتین و تریاکانتانول بر ضدعفونی و ریزغده‌زایی سیب‌زمینی رقم آگریا [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 57-70]
  • گوهری، غلامرضا تاثیر ملاتونین بر کاهش اثرات تنش شوری در گیاه کارلا (L. Momordica charantia) [(مقالات آماده انتشار)]

ل

  • لشگری‌زاده، علی بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]

م

  • محب‌الدینی، مهدی بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]
  • محب الدینی، مهدی تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • محتشمی، سعیده پاسخ‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در استفاده از نانوکود کلات کامل [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 81-96]
  • محمدپور، اسرین تأثیر پیوند روی چند پایه تجاری کدو بر رشد، عملکرد، جذب عناصر و کیفیت میوه چند رقم خیار گلخانه ای [(مقالات آماده انتشار)]
  • محمدی، آرش بررسی صفات زراعی، عملکرد و پایداری ارقام مختلف نخودفرنگی در منطقه طارم با استفاده از تجزیه گرافیکی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 113-130]
  • محمدی، میثم بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • محمدی، میثم اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • محمدی، یحیی تأثیر رژیم‌های آبیاری و تربیت بوته بر عملکرد و کیفیت گوجه‌فرنگی رقم مارماندی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
  • مشایخی، کامبیز اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • مشایخی، کامبیز کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • مشایخی، کامبیز کارایی کاربرد تلفیقی هرس شاخه فرعی و کود زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی برگ و عملکرد کمی و کیفی میوه خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 177-188]
  • مطلبی‌آذر، علیرضا کاربرد نانو ذرات نقره پوشش‌دار شده با پکتین و تریاکانتانول بر ضدعفونی و ریزغده‌زایی سیب‌زمینی رقم آگریا [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 57-70]
  • مظفریان، مریم کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • مظلومی، سید محمد نقش براسینواستروئید و سالیسیلیک اسید بر رشد و تجمع کادمیوم در اسفناج تحت شرایط تنش کادمیوم [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 15-33]
  • معصومی، زینب تأثیر کافئیک اسید بر رشد و کاهش اثرات مخرب تنش شوری در خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 35-51]
  • مقصودی، کبری نقش براسینواستروئید و سالیسیلیک اسید بر رشد و تجمع کادمیوم در اسفناج تحت شرایط تنش کادمیوم [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 15-33]
  • ملکی، عباس اثر ‌ویناس ‌نیشکر ‌بر ‌محتوای ‌عناصر ‌غذایی، ‌خصوصیات ‌رشد ‌و ‌عملکرد ‌ریحان ‌(Ocimum basilicum L.) [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
  • ملکی لجایر، حسن تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 109-121]
  • ملکی لجایر، حسن اثرات پیش‌تیمار با سالیسیلیک اسید و نانو سیلیسیم بر شاخص‌های جوانه‌زنی، رشد و فیزیولوژیکی گیاه مرزه تحت شرایط تنش عنصر سنگین سرب [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 147-160]
  • مهرگان، ایرج ارزیابی چند متغیره خواص آنتی‌اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • موحدی نایینی، سید علیرضا کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • موسوی، سید بهمن تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 93-107]
  • موسوی، سید غلامرضا بررسی تأثیر متانول، تراکم و تداخل علف‌های‌هرز بر صفات مورفولوژی و عملکرد بامیه [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 97-110]
  • موسوی زاده، سید جواد کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • موسوی زاده، سید جواد ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]
  • موسوی زاده، سید جواد ارزیابی چند متغیره خواص آنتی‌اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • موسوی زاده، سید جواد کارایی کاربرد تلفیقی هرس شاخه فرعی و کود زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی برگ و عملکرد کمی و کیفی میوه خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 177-188]
  • مولایی لرد، ابراهیم تأثیر بور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات رویشی و بیوشیمیایی کاهو (Lactuca sativa L.) در سیستم هیدروپونیک [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 13-24]
  • میراب بالو، مجید تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]
  • میرشکاری، امین ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • میری، بهزاد تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]

ن

  • نائیجی، معین بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • نامداری، مجید بررسی انتشار گازهای گلخانه‌ای، مدل‌سازی انرژی و تحلیل هزینه‌های تولید ترب در غرب ایران [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 161-175]
  • نجفی، حجت‌اله اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 147-158]
  • ندیرخانلو، لیلا تأثیر مدت زمان تابش نور و کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت کاهو رقم New-Red Fire [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 111-131]
  • نصرتی، ایرج اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم و سلنیوم بر جوانه‌زنی بذر و رشد دانه‌رست پیاز (Allium cepa L.) [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
  • نصیری، خدیجه ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • نقشی بند حسنی، رحیم اثر کاربرد محلول‌پاشی قبل از برداشت با اسید سالیسیلیک روی آسیب سرمازدگی میوه خیار در طول دوره انبارمانی [(مقالات آماده انتشار)]
  • نوبخت، علی اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • نوروزی، حمید تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 109-121]
  • نوروزی گیوی، محمد تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • نوری، مریم تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • نوری، مریم تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • نیازی، حفیظ الله تأثیر مدت زمان تابش نور و کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت کاهو رقم New-Red Fire [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 111-131]

و

  • وفایی، یاور برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • ویسی علی اکبری، فرحناز اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 159-172]

ی

  • یداللهی، عباس ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]