نمایه نویسندگان

آ

  • آذرمی، رسول تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]

ا

  • الفتی، جمالعلی برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]

ت

  • ترابی گیگلو، موسی تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]

ح

  • حسنی جیفرودی، حسن بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]

خ

  • خادمی، اورنگ بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]

د

  • دانشور، محمدحسین بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]

ر

  • رحمانی، بهاره اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • رسولی، فرزاد بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]

ز

  • زاهدی، سید مرتضی بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]

س

  • سمیع زاده لاهیجی، حبیب اله برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • سوری، محمد کاظم بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • سوری، محمد کاظم بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-46]

ص

  • صالحی سلمی، محمدرضا بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]
  • صیدی، مهدی تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]
  • صیدی، مهدی تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]

ط

  • طهماسبی، زهرا تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]

ظ

  • ظهرابی، اسماعیل تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]

ع

  • عابدینی، فاطمه بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]

ق

  • قربانی دهکردی، ایوب اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]

ک

  • کامکار، بهنام اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • کامکار، بهنام کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • کلوندی، حمید برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • کیخا، زینب کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]

ل

  • لشگری‌زاده، علی بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]

م

  • محب‌الدینی، مهدی بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]
  • محمدی، میثم بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • مشایخی، کامبیز اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • مشایخی، کامبیز کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • موحدی نایینی، سید علیرضا کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • موسوی زاده، سید جواد کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • میراب بالو، مجید تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]
  • میری، بهزاد تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]

ن

  • نائیجی، معین بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]

و

  • وفایی، یاور برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]