نمایه نویسندگان

آ

  • آذرمی، رسول تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • آروئی، حسین ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • آسودار، محمدامین اثر‌ات کلش گندم، برگ نخل خرما، باگاس نیشکر و مکمل‌های آلی بر عملکرد و کیفیت قارچ صدفی [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • آقایی، احمد تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398]

ا

  • ابوالقاسمی، رضا اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • اسماعیل پور، بهروز تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]
  • اسماعیل پور، بهروز تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398]

ب

  • برزگر، طاهر تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • برزگر، طاهر اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • برزگر، طاهر ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • بهادری، سمیه تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • بهتاش، فرهاد تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398]

ت

  • ترابی گیگلو، موسی تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ح

  • حسن بیگی، حدیث اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • حسینی، زهرا بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • حسینی، علیرضا اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • حقیقی، مریم اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • حقیقی، مریم اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • حمیداوغلی، یوسف اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • حیدری، مختار اثر‌ات کلش گندم، برگ نخل خرما، باگاس نیشکر و مکمل‌های آلی بر عملکرد و کیفیت قارچ صدفی [دوره 3، شماره 2، 1398]

خ

  • خرم دل، سرور تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • خرمی وفا، محمود اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • خیل، خوان ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

د

  • دانشفر، الهام ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • دهدار، بهرام تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ر

  • ربیعی، ولی اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • رضایی، محمد باقر اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • رفیعی کشکسرای، داود تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • رنجبر نیاکی، محمدابراهیم ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ز

  • زارع، احمد بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • زارع بوانی، محمدرضا بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398]

س

  • ساعی، مهدیه واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]
  • سلطانی طولارود، علی اشرف تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]

ص

  • صیدی، مهدی اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ط

  • طهماسبی، منوچهر اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ع

  • عامریان، معصومه اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • عبدالهی، کبری تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]
  • عزیزی، مجید ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • علی اکبری، کیمیا اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • عنبرستانی، لیلا اثر‌ات کلش گندم، برگ نخل خرما، باگاس نیشکر و مکمل‌های آلی بر عملکرد و کیفیت قارچ صدفی [دوره 3، شماره 2، 1398]

ف

  • فاتح، مهسا تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]

ق

  • قهرمانی، زهرا اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • قهرمانی، زهرا ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ک

  • کاظمی تبار، سید کمال ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • کاملی، عراز محمد ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • کیانی، غفار ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

م

  • محمدی، میثم اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • ملکی لجایر، حسن تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • موسوی، سید بهمن تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • موسوی زاده، سید جواد ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ن

  • نجفی، حجت‌اله اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • نوبخت، علی اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • نوروزی، حمید تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

و

  • ویسی علی اکبری، فرحناز اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]