• صفحه اصلی
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
دوره و شماره: دوره 2، شماره 1 - شماره پیاپی 3، بهار و تابستان 1395 
1. بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم

صفحه 1-12

10.22034/iuvs.2016.25764

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 573.95 K

2. بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری

صفحه 13-24

10.22034/iuvs.2016.25766

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 428.89 K

3. اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام

صفحه 25-36

10.22034/iuvs.2016.25767

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 664.32 K

4. بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه

صفحه 37-46

10.22034/iuvs.2016.25768

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 405.76 K

5. تریپس های مرتبط با سبزیجات خانواده های مختلف گیاهی در استان همدان

صفحه 47-56

10.22034/iuvs.2016.25769

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.84 MB

6. تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله

صفحه 57-66

10.22034/iuvs.2016.25770

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 462.14 K

دو فصلنامه علوم سبزی ها
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 4 (1399)
دوره 3 (1398)
دوره 2 (1395)
شماره 2
شماره 1
دوره 1 (1394)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • استخراج به پایگاه‌های علمی
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

سبزی

Vegetables

به نژادی

به زراعی

فیزیولوژی

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب