نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آنتی اکسیدان تاثیر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی در مرحله رشد رویشی [(مقالات آماده انتشار)]

ا

  • اجزای عملکرد تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • ارگانیک کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • اسپرمیدین تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • اسپرمیدین تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (.Abelmoschus esculentus L) رقم بسنطی در زمان و دمای مختلف [(مقالات آماده انتشار)]
  • اسپرمین تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (.Abelmoschus esculentus L) رقم بسنطی در زمان و دمای مختلف [(مقالات آماده انتشار)]
  • اسفناج تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج [(مقالات آماده انتشار)]
  • انبار‌مانی تعیین شرایط بهینه تولید سوخچه (آنیون ست(sets در دو تیپ روزبلند و روزکوتاه پیاز خوراکی [(مقالات آماده انتشار)]
  • اوره تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • اوره تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]

ب

  • بازارپسندی بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • بازتابش نور اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]
  • بذر ذخیره برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • برنامه اصلاحی بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]
  • بقولات بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]

پ

  • پیاز خوراکی تعیین شرایط بهینه تولید سوخچه (آنیون ست(sets در دو تیپ روزبلند و روزکوتاه پیاز خوراکی [(مقالات آماده انتشار)]
  • پروتئین بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • پرولین بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • پس از برداشت بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • پیشرفت ژنتیکی برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • پلی‌آمین‌ها تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • پلیمر آبدوست اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]

ت

  • تعداد میوه تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • تعداد میوه در بوته برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • تعداد و طول برگ تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • تعرق تاثیر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی در مرحله رشد رویشی [(مقالات آماده انتشار)]
  • تنش سرما تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (.Abelmoschus esculentus L) رقم بسنطی در زمان و دمای مختلف [(مقالات آماده انتشار)]
  • تنظیم­کننده رشد تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • تنوع ژنتیکی ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]

ج

  • جعفری ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • جوانه‌زنی بذر تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (.Abelmoschus esculentus L) رقم بسنطی در زمان و دمای مختلف [(مقالات آماده انتشار)]

خ

  • خیار تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • خیار ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • خیار گلخانه‎ای اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • خاک ارّه مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • خاکپوش اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]
  • خزانه کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]

د

  • دیفرانسیل گزینش برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • دمای بالا ریشه تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]

ر

  • رشد اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • رشد کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]

ز

  • زودرسی بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

ژ

  • ژرم‌پلاسم گیاهی بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]
  • ژنوتیپ بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

س

  • سیر تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • سطح برگ بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • سوپر دامنیوس تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • سودوموناس تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج [(مقالات آماده انتشار)]
  • سولفات آمونیوم تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]

ش

  • شاخص سبزینگی تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج [(مقالات آماده انتشار)]
  • شاخص مقاومت به تنش تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]
  • شدت نور تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]

ص

  • صفات کمی و فیزیولوژیکی تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]

ظ

  • ظرفیت زراعی اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • ظرفیت زراعی مزرعه اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [(مقالات آماده انتشار)]

ع

  • عصاره غلات تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • عملکرد تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • عملکرد اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • عملکرد بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]
  • عملکرد کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • عملکرد اقتصادی اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]
  • عناصر غذایی کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]

ف

  • فتوسنتز کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • فلفل دلمه‌ای سبز بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • فنل تاثیر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی در مرحله رشد رویشی [(مقالات آماده انتشار)]
  • فوسامکو تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]

ق

  • قارچ شیتاکه تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]

ک

  • کاه جو و کنجاله سویا مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • کاهش وزن بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • کربوهیدرات کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • کربوهیدرات محلول کل بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • کرفس تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]
  • کشت گلدانی ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • کلروفیل اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [(مقالات آماده انتشار)]
  • کلروفیل تاثیر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی در مرحله رشد رویشی [(مقالات آماده انتشار)]
  • کمبود نیتروژن تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]

گ

  • گیاه دارویی بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]
  • گلخانه ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • گوجه­فرنگی بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

ل

  • لیکوپن کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]

م

  • متیل جاسمونات تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • محتوای نسبی آب بافت اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [(مقالات آماده انتشار)]
  • محصولات سالم اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]
  • محلول‌پاشی کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • میزان رطوبت خاک اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • ملاس تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • مواد آلی اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [(مقالات آماده انتشار)]

ن

  • نیتروژن تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • نیتروژن تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج [(مقالات آماده انتشار)]
  • نشاکاری تعیین شرایط بهینه تولید سوخچه (آنیون ست(sets در دو تیپ روزبلند و روزکوتاه پیاز خوراکی [(مقالات آماده انتشار)]
  • نشانگر SRAP ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • نشانگرهای مولکولی ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]

و

  • ویتامین تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • ورمی‌کمپوست تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج [(مقالات آماده انتشار)]

ه

  • هدایت روزنه­ای تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • هدایت روزنه‏ای تاثیر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی در مرحله رشد رویشی [(مقالات آماده انتشار)]
  • هورمون-پرایمینگ تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (.Abelmoschus esculentus L) رقم بسنطی در زمان و دمای مختلف [(مقالات آماده انتشار)]