نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرتیشو اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 123-134]
  • آسیب سرمایی اثر کاربرد محلول‌پاشی قبل از برداشت با اسید سالیسیلیک روی آسیب سرمازدگی میوه خیار در طول دوره انبارمانی [(مقالات آماده انتشار)]
  • آفت‌کش‌ بررسی اثر پارازیتیسمی دو گونه زنبور تریکوگراما روی تخم‌های شب‌پره مینوز گوجه‌فرنگی (Tuta absoluta) تحت تأثیر آفت‌‌‌کش‌ها [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 1-11]
  • آلودگی کاربرد نانو ذرات نقره پوشش‌دار شده با پکتین و تریاکانتانول بر ضدعفونی و ریزغده‌زایی سیب‌زمینی رقم آگریا [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 57-70]
  • آلودگی میکروبی اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات کمی و کیفی نعناع (Mentha sativa L.) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 71-83]
  • آمار چند متغیره ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
  • آنتوسیانین تأثیر مدت زمان تابش نور و کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت کاهو رقم New-Red Fire [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 111-131]
  • آنتی‌اکسیدان اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • آنتی‌اکسیدان اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 159-172]
  • آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم و سلنیوم بر جوانه‌زنی بذر و رشد دانه‌رست پیاز (Allium cepa L.) [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
  • آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان نقش براسینواستروئید و سالیسیلیک اسید بر رشد و تجمع کادمیوم در اسفناج تحت شرایط تنش کادمیوم [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 15-33]
  • آهن تغییرات کیفیت و عملکرد غده سیب‌زمینی در واکنش به کاربرد ورمی‌کمپوست و کود کامل نانو [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]

ا

  • اجزای عملکرد تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • ارزش تغذیه‌ای اثر‌ات کلش گندم، برگ نخل خرما، باگاس نیشکر و مکمل‌های آلی بر عملکرد و کیفیت قارچ صدفی [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 79-92]
  • ارگانیک کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • اسانس اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات کمی و کیفی نعناع (Mentha sativa L.) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 71-83]
  • اسپرمیدین تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • اسپرمیدین تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 135-146]
  • اسپرمین تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 135-146]
  • اسفناج ارزیابی شاخص‌های رشدی، فیزیولوژیکی و فتوسنتزی دو رقم اسفناج (هیبرید و ایرانی) تحت تنش آب قلیایی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-39]
  • اسمولیت‌ها نقش براسینواستروئید و سالیسیلیک اسید بر رشد و تجمع کادمیوم در اسفناج تحت شرایط تنش کادمیوم [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 15-33]
  • اسید سالیسیلیک اثر کاربرد محلول‌پاشی قبل از برداشت با اسید سالیسیلیک روی آسیب سرمازدگی میوه خیار در طول دوره انبارمانی [(مقالات آماده انتشار)]
  • اسیدهای آمینه تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
  • اقلیم ارزیابی چند متغیره خواص آنتی‌اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • البرز بررسی شرایط اقلیمی شهرک‌های گلخانه‌ای در حال احداث استان البرز [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 131-146]
  • انرژی بررسی انتشار گازهای گلخانه‌ای، مدل‌سازی انرژی و تحلیل هزینه‌های تولید ترب در غرب ایران [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 161-175]
  • اهلی‌سازی ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 63-77]
  • اورتو هیدروکسی بنزوئیک اسید تأثیر بور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات رویشی و بیوشیمیایی کاهو (Lactuca sativa L.) در سیستم هیدروپونیک [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 13-24]
  • اوره تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • اوره تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]

ب

  • بازارپسندی بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • بازتابش نور اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]
  • بامیه بررسی تأثیر متانول، تراکم و تداخل علف‌های‌هرز بر صفات مورفولوژی و عملکرد بامیه [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 97-110]
  • بای‌پلات بررسی صفات زراعی، عملکرد و پایداری ارقام مختلف نخودفرنگی در منطقه طارم با استفاده از تجزیه گرافیکی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 113-130]
  • بذر ذخیره برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • برنامه اصلاحی بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]
  • بقولات بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]

پ

  • پتاسم بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]
  • پراکسید هیدروژن تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 93-107]
  • پروتئین بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • پروتئین تغییرات کیفیت و عملکرد غده سیب‌زمینی در واکنش به کاربرد ورمی‌کمپوست و کود کامل نانو [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
  • پرولین بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • پرولین اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • پرولین ارزیابی شاخص‌های رشدی، فیزیولوژیکی و فتوسنتزی دو رقم اسفناج (هیبرید و ایرانی) تحت تنش آب قلیایی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-39]
  • پرولین تأثیر کافئیک اسید بر رشد و کاهش اثرات مخرب تنش شوری در خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 35-51]
  • پرولین اثرات پیش‌تیمار با سالیسیلیک اسید و نانو سیلیسیم بر شاخص‌های جوانه‌زنی، رشد و فیزیولوژیکی گیاه مرزه تحت شرایط تنش عنصر سنگین سرب [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 147-160]
  • پس از برداشت بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • پس از برداشت اثر کاربرد محلول‌پاشی قبل از برداشت با اسید سالیسیلیک روی آسیب سرمازدگی میوه خیار در طول دوره انبارمانی [(مقالات آماده انتشار)]
  • پلی‌آمین‌ها تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • پلیمر آبدوست اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • پوترسین تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]
  • پیاز بررسی تأثیر زمان برداشت و روش خشک کردن بذر بر کیفیت جوانه‌زنی بذر پیاز [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 133-145]
  • پیشرفت ژنتیکی برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]

ت

  • تجزیه به مؤلفه‌های اصلی بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 43-61]
  • تجزیه خوشه‌‌ای بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 43-61]
  • تجزیه مرکب بررسی صفات زراعی، عملکرد و پایداری ارقام مختلف نخودفرنگی در منطقه طارم با استفاده از تجزیه گرافیکی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 113-130]
  • تراکم کاشت اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 123-134]
  • ترب بررسی انتشار گازهای گلخانه‌ای، مدل‌سازی انرژی و تحلیل هزینه‌های تولید ترب در غرب ایران [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 161-175]
  • تربچه بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • ترکیبات فنولی کل پاسخ‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در استفاده از نانوکود کلات کامل [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 81-96]
  • تریپس پیاز تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]
  • تعداد میوه تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • تعداد میوه در بوته برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • تعداد و طول برگ تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • تعدیل تنش تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • تعرق اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • تغذیه بررسی اثر ترکیب و نوع کود شیمیایی و مرغی بر عملکرد و صفات رویشی و زایشی خیار مزرعه‌ای در استان همدان [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 147-160]
  • تلاقی‌پذیری ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]
  • تناسب اقلیمی بررسی شرایط اقلیمی شهرک‌های گلخانه‌ای در حال احداث استان البرز [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 131-146]
  • تنش بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]
  • تنش خشکی اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 123-134]
  • تنش سرما تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 135-146]
  • تنش شوری تأثیر کافئیک اسید بر رشد و کاهش اثرات مخرب تنش شوری در خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 35-51]
  • تنش منگنز تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 93-107]
  • تنظیم­ کننده رشد تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • تنظیم‌کننده رشد تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی نقش براسینواستروئید و سالیسیلیک اسید بر رشد و تجمع کادمیوم در اسفناج تحت شرایط تنش کادمیوم [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 15-33]
  • تنوع ژنتیکی ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • تولیدکنندگان واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]
  • تیمول اثر ضد باکتریایی اسانس‌ها و ترکیبات مونوترپنی علیه بیماری باکتریایی لکه قهوه‌ای قارچ تکمه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 161-175]

ج

  • جدایه‌ی قارچی اولین گزارش از وجود برخی گونه‌های قارچی جدا شده از نماتد سیست طلایی سیب‌زمینی (Globodera rostochiensis) در ایران [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
  • جذب نیتروژن اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 159-172]
  • جعفری ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • جوانه‌زنی بررسی تأثیر زمان برداشت و روش خشک کردن بذر بر کیفیت جوانه‌زنی بذر پیاز [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 133-145]
  • جوانه‌زنی بذر تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 135-146]

چ

  • چوچاق ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 63-77]

خ

  • خاک ارّه مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • خاکپوش اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]
  • خزانه کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • خسارت تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]
  • خشک کردن اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات کمی و کیفی نعناع (Mentha sativa L.) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 71-83]
  • خصوصیات کمی تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • خصوصیات کیفی تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • خوابانیدن بوته تأثیر رژیم‌های آبیاری و تربیت بوته بر عملکرد و کیفیت گوجه‌فرنگی رقم مارماندی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
  • خیار تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • خیار ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • خیار بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-46]
  • خیار شورابی بررسی اثر ترکیب و نوع کود شیمیایی و مرغی بر عملکرد و صفات رویشی و زایشی خیار مزرعه‌ای در استان همدان [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 147-160]
  • خیار گلخانه‌ای اثر کاربرد محلول‌پاشی قبل از برداشت با اسید سالیسیلیک روی آسیب سرمازدگی میوه خیار در طول دوره انبارمانی [(مقالات آماده انتشار)]
  • خیار گلخانه‎ای اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]

د

  • دما اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات کمی و کیفی نعناع (Mentha sativa L.) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 71-83]
  • دمای بالا ریشه تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]
  • دمای کاردینال ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 63-77]
  • دیفرانسیل گزینش برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]

ر

  • رتبه‌بندی گرت واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]
  • رشد اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • رشد کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • رشد تأثیر بور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات رویشی و بیوشیمیایی کاهو (Lactuca sativa L.) در سیستم هیدروپونیک [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 13-24]
  • رشد تاثیر ملاتونین بر کاهش اثرات تنش شوری در گیاه کارلا (L. Momordica charantia) [(مقالات آماده انتشار)]
  • رشد دانهال اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم و سلنیوم بر جوانه‌زنی بذر و رشد دانه‌رست پیاز (Allium cepa L.) [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
  • رقم بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • رگرسیون گام‌به‌گام ارزیابی چند متغیره خواص آنتی‌اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • رنگیزه‌های فتوسنتزی تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]
  • روت‌پاور تأثیر پیوند روی چند پایه تجاری کدو بر رشد، عملکرد، جذب عناصر و کیفیت میوه چند رقم خیار گلخانه ای [(مقالات آماده انتشار)]
  • روغن اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 123-134]
  • ریخت‌شناسی اولین گزارش از وجود برخی گونه‌های قارچی جدا شده از نماتد سیست طلایی سیب‌زمینی (Globodera rostochiensis) در ایران [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
  • ریزغده‌زایی کاربرد نانو ذرات نقره پوشش‌دار شده با پکتین و تریاکانتانول بر ضدعفونی و ریزغده‌زایی سیب‌زمینی رقم آگریا [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 57-70]

ز

  • زنبور تریکوگراما بررسی اثر پارازیتیسمی دو گونه زنبور تریکوگراما روی تخم‌های شب‌پره مینوز گوجه‌فرنگی (Tuta absoluta) تحت تأثیر آفت‌‌‌کش‌ها [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 1-11]
  • زودرسی بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

ژ

  • ژرم‌پلاسم گیاهی بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]
  • ژنوتیپ بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

س

  • سازگاری بررسی صفات زراعی، عملکرد و پایداری ارقام مختلف نخودفرنگی در منطقه طارم با استفاده از تجزیه گرافیکی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 113-130]
  • ساقه فرعی کارایی کاربرد تلفیقی هرس شاخه فرعی و کود زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی برگ و عملکرد کمی و کیفی میوه خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 177-188]
  • سایه‌اندازی تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • سبزی تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]
  • سبزیجات گلخانه‌ای واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]
  • سرعت جوانه‌زنی ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 63-77]
  • سرمازدگی اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • سطح برگ بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • سفتی بافت میوه تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • سفیدک سطحی بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-46]
  • سمیت بور تأثیر بور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات رویشی و بیوشیمیایی کاهو (Lactuca sativa L.) در سیستم هیدروپونیک [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 13-24]
  • سوپر دامنیوس تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • سوخ اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 159-172]
  • سودوموناس تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 109-121]
  • سودوموناس تولاسی اثر ضد باکتریایی اسانس‌ها و ترکیبات مونوترپنی علیه بیماری باکتریایی لکه قهوه‌ای قارچ تکمه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 161-175]
  • سولفات آمونیوم تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • سیب‌زمینی تغییرات کیفیت و عملکرد غده سیب‌زمینی در واکنش به کاربرد ورمی‌کمپوست و کود کامل نانو [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
  • سیب‌زمینی کاربرد نانو ذرات نقره پوشش‌دار شده با پکتین و تریاکانتانول بر ضدعفونی و ریزغده‌زایی سیب‌زمینی رقم آگریا [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 57-70]
  • سیر تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • سیست طلایی اولین گزارش از وجود برخی گونه‌های قارچی جدا شده از نماتد سیست طلایی سیب‌زمینی (Globodera rostochiensis) در ایران [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
  • سیلیسیم تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 93-107]

ش

  • شاخص سطح برگ ارزیابی شاخص‌های رشدی، فیزیولوژیکی و فتوسنتزی دو رقم اسفناج (هیبرید و ایرانی) تحت تنش آب قلیایی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-39]
  • شاخص کلروفیل تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 109-121]
  • شاخص کلروفیل بررسی تأثیر متانول، تراکم و تداخل علف‌های‌هرز بر صفات مورفولوژی و عملکرد بامیه [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 97-110]
  • شاخص مقاومت به تنش تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]
  • شاخص‌های اقتصادی بررسی انتشار گازهای گلخانه‌ای، مدل‌سازی انرژی و تحلیل هزینه‌های تولید ترب در غرب ایران [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 161-175]
  • شاخص‌های انتخاب بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 43-61]
  • شاخص‌های جوانه‌‌زنی اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم و سلنیوم بر جوانه‌زنی بذر و رشد دانه‌رست پیاز (Allium cepa L.) [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
  • شاخص‌های جوانه‌زنی اثرات پیش‌تیمار با سالیسیلیک اسید و نانو سیلیسیم بر شاخص‌های جوانه‌زنی، رشد و فیزیولوژیکی گیاه مرزه تحت شرایط تنش عنصر سنگین سرب [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 147-160]
  • شب‌پره مینوز بررسی اثر پارازیتیسمی دو گونه زنبور تریکوگراما روی تخم‌های شب‌پره مینوز گوجه‌فرنگی (Tuta absoluta) تحت تأثیر آفت‌‌‌کش‌ها [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 1-11]
  • شدت نور تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]
  • شکارگر تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]
  • شوری تاثیر ملاتونین بر کاهش اثرات تنش شوری در گیاه کارلا (L. Momordica charantia) [(مقالات آماده انتشار)]
  • شینتوزا تأثیر پیوند روی چند پایه تجاری کدو بر رشد، عملکرد، جذب عناصر و کیفیت میوه چند رقم خیار گلخانه ای [(مقالات آماده انتشار)]

ص

  • صفات رشد بررسی اثر ترکیب و نوع کود شیمیایی و مرغی بر عملکرد و صفات رویشی و زایشی خیار مزرعه‌ای در استان همدان [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 147-160]
  • صفات رویشی تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • صفات کمی ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
  • صفات کمی و فیزیولوژیکی تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]
  • صفات کیفی میوه تأثیر پیوند روی چند پایه تجاری کدو بر رشد، عملکرد، جذب عناصر و کیفیت میوه چند رقم خیار گلخانه ای [(مقالات آماده انتشار)]
  • صفات مورفولوژیکی ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]
  • صفات وزنی گیاهچه بررسی تأثیر زمان برداشت و روش خشک کردن بذر بر کیفیت جوانه‌زنی بذر پیاز [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 133-145]

ض

  • ضایعات آلی اثر‌ات کلش گندم، برگ نخل خرما، باگاس نیشکر و مکمل‌های آلی بر عملکرد و کیفیت قارچ صدفی [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 79-92]

ط

  • طول غلاف تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • ظرفیت زراعی اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • ظرفیت زراعی اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 147-158]

ع

  • عصاره غلات تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • عملکرد تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • عملکرد اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • عملکرد بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]
  • عملکرد کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • عملکرد بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • عملکرد تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]
  • عملکرد اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 123-134]
  • عملکرد بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 43-61]
  • عملکرد بررسی اثر ترکیب و نوع کود شیمیایی و مرغی بر عملکرد و صفات رویشی و زایشی خیار مزرعه‌ای در استان همدان [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 147-160]
  • عملکرد پاسخ‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در استفاده از نانوکود کلات کامل [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 81-96]
  • عملکرد تاثیر ملاتونین بر کاهش اثرات تنش شوری در گیاه کارلا (L. Momordica charantia) [(مقالات آماده انتشار)]
  • عملکرد اقتصادی اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]
  • عملکرد میوه ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
  • عملکرد میوه کارایی کاربرد تلفیقی هرس شاخه فرعی و کود زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی برگ و عملکرد کمی و کیفی میوه خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 177-188]
  • عناصر غذایی کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • عناصر غذایی تأثیر پیوند روی چند پایه تجاری کدو بر رشد، عملکرد، جذب عناصر و کیفیت میوه چند رقم خیار گلخانه ای [(مقالات آماده انتشار)]
  • عوامل تأثیرگذار بررسی شرایط اقلیمی شهرک‌های گلخانه‌ای در حال احداث استان البرز [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 131-146]

غ

  • غده بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]

ف

  • فتوسنتز کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی پاسخ‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در استفاده از نانوکود کلات کامل [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 81-96]
  • فلاونوئید ارزیابی چند متغیره خواص آنتی‌اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • فلاونوئیدها پاسخ‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در استفاده از نانوکود کلات کامل [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 81-96]
  • فلزات سنگین اثرات پیش‌تیمار با سالیسیلیک اسید و نانو سیلیسیم بر شاخص‌های جوانه‌زنی، رشد و فیزیولوژیکی گیاه مرزه تحت شرایط تنش عنصر سنگین سرب [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 147-160]
  • فلفل دلمه‌ای سبز بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • فنل اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • فنول ارزیابی چند متغیره خواص آنتی‌اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • فنول تأثیر کافئیک اسید بر رشد و کاهش اثرات مخرب تنش شوری در خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 35-51]
  • فنول کل اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 159-172]
  • فوسامکو تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]

ق

  • قارچ شیتاکه تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • قارچ صدفی: کارایی زیستی اثر‌ات کلش گندم، برگ نخل خرما، باگاس نیشکر و مکمل‌های آلی بر عملکرد و کیفیت قارچ صدفی [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 79-92]
  • قلیائیت ارزیابی شاخص‌های رشدی، فیزیولوژیکی و فتوسنتزی دو رقم اسفناج (هیبرید و ایرانی) تحت تنش آب قلیایی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-39]
  • قند میوه کارایی کاربرد تلفیقی هرس شاخه فرعی و کود زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی برگ و عملکرد کمی و کیفی میوه خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 177-188]
  • قیم‌بندی تأثیر رژیم‌های آبیاری و تربیت بوته بر عملکرد و کیفیت گوجه‌فرنگی رقم مارماندی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]

ک

  • کارلا تاثیر ملاتونین بر کاهش اثرات تنش شوری در گیاه کارلا (L. Momordica charantia) [(مقالات آماده انتشار)]
  • کارواکرول اثر ضد باکتریایی اسانس‌ها و ترکیبات مونوترپنی علیه بیماری باکتریایی لکه قهوه‌ای قارچ تکمه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 161-175]
  • کاروتنوئید اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • کاه جو مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • کاهش وزن بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • کاهش وزن اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • کاهو تأثیر بور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات رویشی و بیوشیمیایی کاهو (Lactuca sativa L.) در سیستم هیدروپونیک [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 13-24]
  • کبالت تأثیر پیوند روی چند پایه تجاری کدو بر رشد، عملکرد، جذب عناصر و کیفیت میوه چند رقم خیار گلخانه ای [(مقالات آماده انتشار)]
  • کربوهیدرات کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • کربوهیدرات محلول کل بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • کرفس تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]
  • کشاورزی پایدار بررسی انتشار گازهای گلخانه‌ای، مدل‌سازی انرژی و تحلیل هزینه‌های تولید ترب در غرب ایران [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 161-175]
  • کشت بافت کاربرد نانو ذرات نقره پوشش‌دار شده با پکتین و تریاکانتانول بر ضدعفونی و ریزغده‌زایی سیب‌زمینی رقم آگریا [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 57-70]
  • کشت گلدانی ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • کلراید پتاسیم بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-46]
  • کلراید کلسیم بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-46]
  • کلروفیل بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]
  • کلروفیل اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • کلروفیل اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 147-158]
  • کلروفیل تأثیر مدت زمان تابش نور و کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت کاهو رقم New-Red Fire [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 111-131]
  • کلروفیل فلورسانس تأثیر کافئیک اسید بر رشد و کاهش اثرات مخرب تنش شوری در خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 35-51]
  • کلرید سدیم بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]
  • کلسیم تأثیر مدت زمان تابش نور و کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت کاهو رقم New-Red Fire [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 111-131]
  • کمبود نیتروژن تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]
  • کنترل بیولوژیک اولین گزارش از وجود برخی گونه‌های قارچی جدا شده از نماتد سیست طلایی سیب‌زمینی (Globodera rostochiensis) در ایران [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
  • کنجاله سویا مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • کودهای آلی تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]
  • کیفیت بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • کیفیت بذر بررسی تأثیر زمان برداشت و روش خشک کردن بذر بر کیفیت جوانه‌زنی بذر پیاز [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 133-145]
  • کیفیت پس از برداشت اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]

گ

  • گابا اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • گره کارایی کاربرد تلفیقی هرس شاخه فرعی و کود زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی برگ و عملکرد کمی و کیفی میوه خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 177-188]
  • گل آذین اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • گلخانه ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • گلخانه بررسی شرایط اقلیمی شهرک‌های گلخانه‌ای در حال احداث استان البرز [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 131-146]
  • گوجه‌فرنگی بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]
  • گوجه‌فرنگی تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • گوجه‌فرنگی تأثیر رژیم‌های آبیاری و تربیت بوته بر عملکرد و کیفیت گوجه‌فرنگی رقم مارماندی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
  • گیاهچه طبیعی اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • گیاه دارویی بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]

ل

  • لیکوپن کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]

م

  • مارچوبه ایرانی ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]
  • مالون‌دی‌آلدئید تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 93-107]
  • متیل جاسمونات تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • متیل کاویکول اثر ضد باکتریایی اسانس‌ها و ترکیبات مونوترپنی علیه بیماری باکتریایی لکه قهوه‌ای قارچ تکمه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 161-175]
  • محتوای نسبی آب اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 147-158]
  • محصولات سالم اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]
  • محلول‌پاشی کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • محیط‌زیست بررسی انتشار گازهای گلخانه‌ای، مدل‌سازی انرژی و تحلیل هزینه‌های تولید ترب در غرب ایران [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 161-175]
  • مدت زمان خشک شدن اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات کمی و کیفی نعناع (Mentha sativa L.) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 71-83]
  • مدل‌های رگرسیونی ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 63-77]
  • مدیریت تلفیقی بررسی اثر پارازیتیسمی دو گونه زنبور تریکوگراما روی تخم‌های شب‌پره مینوز گوجه‌فرنگی (Tuta absoluta) تحت تأثیر آفت‌‌‌کش‌ها [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 1-11]
  • مرزه تابستانه پاسخ‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در استفاده از نانوکود کلات کامل [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 81-96]
  • ملاتونین تاثیر ملاتونین بر کاهش اثرات تنش شوری در گیاه کارلا (L. Momordica charantia) [(مقالات آماده انتشار)]
  • ملاس تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • مواد آلی اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 147-158]
  • موانع و مشکلات واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]
  • مورفولوژیک بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]
  • میزان رطوبت خاک اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]

ن

  • نانو ذرات کاربرد نانو ذرات نقره پوشش‌دار شده با پکتین و تریاکانتانول بر ضدعفونی و ریزغده‌زایی سیب‌زمینی رقم آگریا [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 57-70]
  • نانو ذرات اثرات پیش‌تیمار با سالیسیلیک اسید و نانو سیلیسیم بر شاخص‌های جوانه‌زنی، رشد و فیزیولوژیکی گیاه مرزه تحت شرایط تنش عنصر سنگین سرب [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 147-160]
  • نخودفرنگی بررسی صفات زراعی، عملکرد و پایداری ارقام مختلف نخودفرنگی در منطقه طارم با استفاده از تجزیه گرافیکی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 113-130]
  • نرخ فتوسنتز ارزیابی شاخص‌های رشدی، فیزیولوژیکی و فتوسنتزی دو رقم اسفناج (هیبرید و ایرانی) تحت تنش آب قلیایی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-39]
  • نشاسته تغییرات کیفیت و عملکرد غده سیب‌زمینی در واکنش به کاربرد ورمی‌کمپوست و کود کامل نانو [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
  • نشانگر SRAP ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • نشانگرهای مولکولی ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • نعناع اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات کمی و کیفی نعناع (Mentha sativa L.) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 71-83]
  • نوک سوختگی برگ‌ تأثیر مدت زمان تابش نور و کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت کاهو رقم New-Red Fire [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 111-131]
  • نیاز آبی تأثیر رژیم‌های آبیاری و تربیت بوته بر عملکرد و کیفیت گوجه‌فرنگی رقم مارماندی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
  • نیترات کلسیم تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
  • نیتروژن تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • نیتروژن تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 109-121]

و

  • وایت اسپانیش اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • ورمی‌کمپوست تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 109-121]
  • ورمی‌کمپوست تغییرات کیفیت و عملکرد غده سیب‌زمینی در واکنش به کاربرد ورمی‌کمپوست و کود کامل نانو [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
  • وزن تر تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
  • وزن خشک تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
  • وزن خشک علف‌های‌هرز بررسی تأثیر متانول، تراکم و تداخل علف‌های‌هرز بر صفات مورفولوژی و عملکرد بامیه [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 97-110]
  • وزن سوخ اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • وزن میوه بررسی تأثیر متانول، تراکم و تداخل علف‌های‌هرز بر صفات مورفولوژی و عملکرد بامیه [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 97-110]
  • وزن هزار دانه اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • ویتامین تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • ویتامین ث تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • ویتامین ث اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • ویتامین ث تأثیر مدت زمان تابش نور و کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت کاهو رقم New-Red Fire [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 111-131]
  • ویژگی‌های ‌رویشی اثر ‌ویناس ‌نیشکر ‌بر ‌محتوای ‌عناصر ‌غذایی، ‌خصوصیات ‌رشد ‌و ‌عملکرد ‌ریحان ‌(Ocimum basilicum L.) [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]

ه

  • هدایت روزنه­ ای تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • هدایت روزنه ‏ای اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • هرس کارایی کاربرد تلفیقی هرس شاخه فرعی و کود زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی برگ و عملکرد کمی و کیفی میوه خیار گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 177-188]
  • هرس برگ بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-46]
  • همبستگی بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 43-61]
  • همبستگی ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
  • همبستگی کانونیک ارزیابی چند متغیره خواص آنتی‌اکسیدانی مارچوبه در ارتباط با عوامل محیطی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • همدان تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]
  • هورمون- پرایمینگ تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 135-146]
  • هیبرید بین‌گونه‌ای ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398، صفحه 15-29]