نمایه کلیدواژه ها

ا

  • اجزای عملکرد تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • ارگانیک کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • اسپرمیدین تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • اوره تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • اوره تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]

ب

  • بازتابش نور اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]

پ

  • پلی‌آمین‌ها تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • پلیمر آبدوست اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]

ت

  • تعداد میوه تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • تعداد و طول برگ تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • تنظیم­کننده رشد تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • تنوع ژنتیکی ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]

ج

  • جعفری ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]

خ

  • خیار تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • خیار ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • خیار گلخانه‎ای اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • خاک ارّه مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • خاکپوش اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]

د

  • دمای بالا ریشه تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]

ر

  • رشد اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]

ز

  • زودرسی بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

ژ

  • ژنوتیپ بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

س

  • سیر تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • سوپر دامنیوس تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • سولفات آمونیوم تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]

ش

  • شاخص مقاومت به تنش تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]

ظ

  • ظرفیت زراعی اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]

ع

  • عصاره غلات تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]
  • عملکرد تغییرات شاخص های رشد رویشی و عملکرد سیر (Allium sativum L.) در منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 21-32]
  • عملکرد اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • عملکرد بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]
  • عملکرد کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • عملکرد اقتصادی اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]
  • عناصر غذایی کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]

ف

  • فتوسنتز کاربرد آمینو اسید بر رشد و نمو و عملکرد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 59-64]
  • فوسامکو تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]

ق

  • قارچ شیتاکه تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]

ک

  • کاه جو و کنجاله سویا مطالعه سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه (Lentinula edodes)روی ضایعات کشاورزی [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • کشت گلدانی ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • کمبود نیتروژن تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخص های تنشی در دو گیاه کاهو و فلفل دلمه ای [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 11-20]

گ

  • گلخانه ارزیابی کشت گلدانی ارقام مختلف خیار گلخانه‌ای در مقایسه با کشت در بستر خاکی [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 9-18]
  • گوجه­فرنگی بررسی برخی از خصوصیات ژنوتیپ ها و ارقام گوجه فرنگی هلندی و روسی در شرایط اهواز [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

م

  • متیل جاسمونات تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]
  • محصولات سالم اثر خاکپوش‌های پلی‌اتیلنی رنگی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی فلفل دلمه‌ای سبز [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 1-8]
  • میزان رطوبت خاک اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
  • ملاس تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]

ن

  • نیتروژن تأثیر منابع و مقادیر نیتروژن، محلول پاشی اوره و محلول غذایی فوسامکو بر عملکرد و صفات رشد خیار (Cucumis sativus) [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 37-48]
  • نشانگر SRAP ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]
  • نشانگرهای مولکولی ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از توده‎های بومی جعفری (Petroselinum crispum Mill) با استفاده از نشانگر مولکولی SRAP [دوره 1، شماره 1، 1394، صفحه 1-10]

و

  • ویتامین تاثیر pH، ملاس چغندر قند، ویتامین‌های گروه B و مواد تنظیم‌کننده‌ رشد بر رشد رویشی میسلیوم قارچ شیتاکه ( edodes (Lentinula روی عصاره غلات [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 49-58]

ه

  • هدایت روزنه­ای تأثیر پیش‌تیمار بذر بر خصوصیات رشدی، عملکرد و فعالیت آنزیمی گوجه‌فرنگی در شرایط تنش سرما [دوره 1، شماره 2، 1394، صفحه 19-36]