نمایه کلیدواژه ها

ا

  • اسیدهای آمینه تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]

ب

  • بازارپسندی بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • بذر ذخیره برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • برنامه اصلاحی بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]
  • بقولات بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]

پ

  • پتاسم بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]
  • پروتئین بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • پرولین بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • پس از برداشت بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • پیشرفت ژنتیکی برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]

ت

  • تربچه بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • تریپس پیاز تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]
  • تعداد میوه در بوته برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]
  • تنش بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]

خ

  • خزانه کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • خسارت تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]
  • خیار بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-46]

د

  • دیفرانسیل گزینش برآورد وراثت‌پذیری و پاسخ به انتخاب برای صفت تعداد میوه در جمعیت اصلاحی خیار [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 13-20]

ر

  • رشد کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • رقم بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]

ژ

  • ژرم‌پلاسم گیاهی بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]

س

  • سبزی تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]
  • سطح برگ بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • سفیدک سطحی بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-46]

ش

  • شدت نور تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]
  • شکارگر تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]

ص

  • صفات کمی و فیزیولوژیکی تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]

ط

  • طول غلاف تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]

ع

  • عملکرد بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]

غ

  • غده بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]

ف

  • فلفل دلمه‌ای سبز بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]

ک

  • کاهش وزن بهینه‌سازی کیفیت میوه فلفل دلمه‌ای سبز در انبار توسط کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم و بسته‌بندی با فیلم سلوفان [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • کربوهیدرات کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • کربوهیدرات محلول کل بررسی کاربرد نانو ذره دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای فلورسانس کلروفیل در گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) تحت تنش کم آبیاری [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 37-51]
  • کرفس تاثیر سایه‌دهی با استفاده از توری‌های سایه‌بان بر شاخص‌های رشد، فیزیولوژی و عملکرد کرفس [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 53-59]
  • کلراید پتاسیم بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-46]
  • کلراید کلسیم بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-46]
  • کلروفیل بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]
  • کلرید سدیم بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]
  • کیفیت بررسی رشد، عملکرد و ارزش غذایی پنج رقم تربچه در منطقه بم [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]

گ

  • گل آذین اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • گیاهچه طبیعی اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • گیاه دارویی بررسی تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی برخی توده‌های بومی شنبلیله ایرانی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 21-35]

ل

  • لیکوپن کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]

م

  • محلول‌پاشی کیفیت نشاء و میوه‌ گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum L. رقم سوپرآ در پاسخ به تغذیه ساکارز و اسیدبوریک [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 61-73]
  • مورفولوژیک بررسی بیوشیمیایی، رشد رویشی و زایشی دو رقم بامیه تحت تنش شوری [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 13-24]

ن

  • نیترات کلسیم تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]

و

  • وایت اسپانیش اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • وزن تر تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
  • وزن خشک تأثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک شنبلیله [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 57-66]
  • وزن سوخ اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]
  • وزن هزار دانه اثر وزن اولیه پیاز خوراکی بر اجزای عملکرد و کیفیت بذر پیاز و پیشنهاد دو مدل به روش رگرسیون گام به گام [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 25-36]

ه

  • هرس برگ بررسی کارایی محلولپاشی عناصر غذایی و هرس برگ در کنترل سفیدک سطحی خیار در گلخانه [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-46]
  • همدان تریپس‌های مرتبط با سبزیجات خانواده‌های مختلف گیاهی در استان همدان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 47-56]