نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آنتی‌اکسیدان اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]

پ

  • پوترسین تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]

ت

  • تعدیل تنش تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • تعرق اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • تنظیم‌کننده رشد تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • تولیدکنندگان واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]

خ

  • خصوصیات کیفی تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • خصوصیات کمی تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]

ر

  • رتبه‌بندی گرت واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]
  • رنگیزه‌های فتوسنتزی تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]

س

  • سایه‌اندازی تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • سبزیجات گلخانه‌ای واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]
  • سفتی بافت میوه تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]

ص

  • صفات رویشی تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]

ع

  • عملکرد تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]

ف

  • فنل اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]

ک

  • کاروتنوئید اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • کاهش وزن اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • کیفیت پس از برداشت اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • کلروفیل اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • کودهای آلی تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]

گ

  • گوجه‌فرنگی تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]

م

  • موانع و مشکلات واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]

و

  • ویتامین ث تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • ویتامین ث اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]

ه

  • هدایت روزنه ‏ای اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]