نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرتیشو اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • آمار چند متغیره ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • آنتی‌اکسیدان اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • آنتی‌اکسیدان اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ا

  • ارزش تغذیه‌ای اثر‌ات کلش گندم، برگ نخل خرما، باگاس نیشکر و مکمل‌های آلی بر عملکرد و کیفیت قارچ صدفی [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • اسپرمیدین تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • اسپرمین تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • اهلی‌سازی ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398]

پ

  • پراکسید هیدروژن تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • پرولین اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • پوترسین تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]

ت

  • تجزیه به مؤلفه‌های اصلی بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • تجزیه خوشه‌‌ای بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • تراکم کاشت اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • تعدیل تنش تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • تعرق اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • تلاقی‌پذیری ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • تنش خشکی اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • تنش سرما تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • تنش منگنز تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • تنظیم‌کننده رشد تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • تولیدکنندگان واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]

ج

  • جذب نیتروژن اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • جوانه‌زنی بذر تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398]

چ

  • چوچاق ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398]

خ

  • خصوصیات کمی تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • خصوصیات کیفی تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]

د

  • دمای کاردینال ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ر

  • رتبه‌بندی گرت واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]
  • رنگیزه‌های فتوسنتزی تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]
  • روغن اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]

س

  • سایه‌اندازی تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
  • سبزیجات گلخانه‌ای واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]
  • سرعت جوانه‌زنی ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • سرمازدگی اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • سفتی بافت میوه تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • سوخ اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • سودوموناس تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • سیلیسیم تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398]

ش

  • شاخص کلروفیل تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • شاخص‌های انتخاب بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398]

ص

  • صفات رویشی تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • صفات کمی ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • صفات مورفولوژیکی ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ض

  • ضایعات آلی اثر‌ات کلش گندم، برگ نخل خرما، باگاس نیشکر و مکمل‌های آلی بر عملکرد و کیفیت قارچ صدفی [دوره 3، شماره 2، 1398]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • ظرفیت زراعی اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ع

  • عملکرد تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]
  • عملکرد اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم کشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات مورفولوژیکی کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • عملکرد بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • عملکرد میوه ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ف

  • فنل اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • فنول کل اثر سطوح مختلف نیتروژن و سلنیوم بر کارایی مصرف نیتروژن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی پیاز خوراکی (Allium cepa L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

ق

  • قارچ صدفی: کارایی زیستی اثر‌ات کلش گندم، برگ نخل خرما، باگاس نیشکر و مکمل‌های آلی بر عملکرد و کیفیت قارچ صدفی [دوره 3، شماره 2، 1398]

ک

  • کاروتنوئید اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • کاهش وزن اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • کلروفیل اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • کلروفیل اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • کودهای آلی تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و پوترسین بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 39-51]
  • کیفیت پس از برداشت اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]

گ

  • گابا اثر گاما- آمینوبوتریک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی در گیاهچه‌های خیار (Cucumis sativus L) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • گوجه‌فرنگی تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]

م

  • مارچوبه ایرانی ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • مالون‌دی‌آلدئید تأثیر متا‌سیلیکات سدیم بر کاهش آسیب‌های اکسایشی در گیاه کاهو (Lactuca sativa cv. siahoo) تحت تنش سمیت منگنز [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • محتوای نسبی آب اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • مدل‌های رگرسیونی ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی و تعیین دماهای کاردینال با استفاده از مدل‌های رگرسیونی در سبزی بومی چوچاق (.Eryngium caucasicum Tratvu) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • مواد آلی اثر هیومیک اسید بر کاهش اثرات تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • موانع و مشکلات واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانه‌ای در جنوب استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 67-81]

ن

  • نیتروژن تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]

و

  • ورمی‌کمپوست تأثیر کود‌های آلی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر شاخص‌های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • ویتامین ث تأثیر محلول‌پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل‌دلمه‌ای رقم کالیفرنیا واندر [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
  • ویتامین ث اثر گلایسین بتائین و گرم‌کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل‌شیرین [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]

ه

  • هدایت روزنه ‏ای اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی [دوره 3، شماره 1، 1398، صفحه 53-65]
  • همبستگی بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • همبستگی ارزیابی تنوع فنوتیپی ژنوتیپ‌های بادمجان (Solanum melongena L.) [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • هورمون- پرایمینگ تأثیر پلی‌آمین‌ها بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر بامیه (Abelmoschus esculentus L.) رقم بسنطی در زمان‌ها و دماهای مختلف [دوره 3، شماره 2، 1398]
  • هیبرید بین‌گونه‌ای ارزیابی نتاج حاصل از تلاقی بین و درون‌گونه‌ای مارچوبه‌های ایرانی و اروپایی (Asparagus spp.) [دوره 3، شماره 2، 1398]